v

Big Drop Menu Bar

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ «βρωμάει» από την αρχή μέχρι… 43 μέρες μετά!

Ας τα βάλουμε τα πράγματα κάτω. Με τη σειρά. Πριν από 43 μέρες έγινε ένας αγώνας. Στην Τούμπα. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα γκολ στο τέλος του ματς στο 90. Ένα γκολ που κατακυρώθηκε σε πρώτη φάση, ακυρώθηκε σε… δεύτερη και επικυρώθηκε στα αποδυτήρια. Φαντάζομαι ότι ακόμη και οι ΑΕΚτζήδες παραδέχονται ότι το γκολ ακυρώθηκε από τον επόπτη με… χρονοκαθυστέρηση. Αφού αρχικά έτρεξε προς τη σέντρα, στο… μέσο της διαδρομής το μετάνιωσε και φώναξε τον Κομίνη για να το συζητήσει. Τον Κομίνη που επίσης έδειξε σέντρα με το που μπήκε το γκολ. Φαντάζομαι επίσης ότι ακόμη και οι ΑΕΚτζήδες συμφωνούν πως ένα τέτοιο πήγαινε-έλα σε ένα γκολ που κρίνει τον τίτλο προκαλεί αντιδράσεις. Είναι άλλο δηλαδή να ακυρώσεις ένα γκολ με το που μπαίνει και άλλο να κάνεις διαβούλευση και show τη στιγμή που παίζεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα… Πόσο μάλλον όταν στο μυαλό τους ενός έχει μπει εδώ και καιρό ότι ο άλλος του έχει παίξει… παππά! Από την εποχή που η ΕΠΟ ήταν ακόμη «Εγκληματική Οργάνωση». Πάμε παρακάτω. Αυτό το πήγαινε-έλα του Κομίνη μαζί με τον επόπτη του, προφανώς και προκάλεσε όλο αυτό που ακολούθησε.
Από το ντου του Σαββίδη και του Μίχελ μέχρι όλα τα υπόλοιπα… Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν αυτό το «πήγαινε-έλα» γινόταν στο ΟΑΚΑ… Ή κάπου αλλού… Και ναι έχεις να λες για το γεγονός ότι ο Σαββίδης έκανε ντου στο γήπεδο (με το όπλο παραμάσχαλα) αλλά πολύς είναι αυτός ο κόσμος που ξεχνάει να πει ότι αυτό ήταν η αντίδραση στο σκηνικό που κάποιοι έστησαν. Με ή χωρίς εισαγωγικά. Πόσο μάλλον δε όταν η φαρσοκωμωδία του Κομίνη, ακολούθησε το «έργο» με τον Γκαρθία στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός… Και πόσο μάλλον δε όταν ο Σαββίδης, βλέπει να χάνει το πρωτάθλημα και μαζί να πηγαίνουν στράφι 1-2 καράβια λεφτά, όχι επειδή η ομάδα του ήταν χειρότερη από την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο αλλά γιατί ο Κομίνης και ο επόπτης έπαθαν… βέρτιγκο και ο Γκαρθία… Ίβιτς!
Όπως επίσης φαντάζομαι ότι συμφωνούν και οι ΑΕΚτζήδες πως αν ο Σαββίδης δεν είχε βγάλει το μπουφάν, σήμερα, χθες ή εδώ και 43 μέρες δεν θα λέγαμε για «ΣΟΚ» κλπ αλλά για μία μέρα ακόμη στη δουλειά που λέγεται… ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός και αν δεν έχουμε ξαναδεί ντου παραγόντων σε γήπεδο ή δεν θα ξαναδούμε… Σοβαροί να είμαστε… Η ουσία είναι μία και δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ χάνει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά. Αυτό που κερδίζει η ΑΕΚ. Στα χαρτιά. Κι όπως είναι προϊόν τυφλού οπαδισμού να μην βλέπουν οι ΑΕΚτζήδες αυτό που γίνεται άλλο τόσο είναι να λένε οι ΠΑΟΚτσήδες να κοπεί η Ελλάδα στα δύο κλπ. Γιατί έτσι το μόνο που κάνουν είναι να χάνουν το δίκιο τους. Και η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ όχι ένα αλλά χίλια δίκια τα έχει… Αυτό το ντέρμπι άλλωστε με την ΑΕΚ βρωμάει από την αρχή μέχρι τώρα… 43 μέρες μετά… Και θα βρωμάει αφού δεν παίχτηκε στο γήπεδο αλλά αλλού… Πολύ πριν ξεκινήσει καν το ματς…