v

Big Drop Menu Bar

Χαρίζουν το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ....

Πρωτάθλημα στα... χαρτιά παίρνει η Ένωση !
Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι ένα πρωτάθλημα της πλάκας. Χρόνια τώρα. Απλά φέτος η κωμωδία ξεπέρασε κάθε όριο. Και δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά, αποδεικνύεται ότι οι μόνοι που δεν αποφασίζουν για την έκβαση του τίτλου είναι οι ποδοσφαιριστές και οι αθλητές. Άλλοι το κρίνουν.
Εν προκειμένω οι δικηγόροι και οι δικαστές. Τα γραφεία και οι διάδρομοι. Εκεί που αποδεικνύεται πως έχει άκρες η ΑΕΚ. Η  ΑΕΚ μπορεί να πανηγυρίζει για τον φετινό τίτλο. Κι ας είναι ένας τίτλος που ουσιαστικά της τον χαρίζουν... Η ΑΕΚ παίρνει ένα πρωτάθλημα που αγωνιστικά, βάσει βαθμολογίας θα έπρεπε να είχε πάρει ο ΠΑΟΚ. Κι αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια. Να είμαστε δίκαιοι.
Η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα του λεγόμενου «κωλομπαρέματος» χωρίς αντίπαλο. Και εξηγούμαι:
AdTech Ad
Καθάρισε το κομμάτι ΕΠΟ, όχι απλά με συμπαραστάτη αλλά με μπροστάρη τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.
Κι εκεί που όλοι έλεγαν, πίστευαν ή απλά είκαζαν ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει το πάνω χέρι στα της Ομοσπονδίας, ο «δικέφαλος» του Βορρά βρέθηκε να τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο και εν τέλει να χάνει και το πρωτάθλημα. Με μεγάλη κερδισμένη, κατά σύμπτωση, την ΑΕΚ
Την ΑΕΚ που όπως και άλλοι κάπου, κάποτε, φώναζαν ώστε οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα. Και όταν είδαν πως μένοντας στα αποδυτήρια μπορούν να βγουν όχι απλά κερδισμένοι αλλά… πρωταθλητές, δεν ξαναπάτησαν στο χορτάρι της Τούμπας για να τελειώσει το ματς. Έστω και με… 0-0 αν ο Κομίνης επέμενε στην ακύρωση ενός γκολ, που εβδομάδες μετά ουδείς μπορεί να πει αν ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ. Ούτε καν ο επόπτης που έκανε τα μπρος-πίσω σαν να τον χτύπησε ηλεκτροσόκ και να του θύμισε κάτι που έπρεπε να κάνει... Μια αντίδραση που ασφαλώς και ήταν αυτή που προκάλεσε ότι έγινε στη συνέχεια… Απλά τα πράγματα.
Και μην πει κανείς ότι η ΑΕΚ τρομοκρατήθηκε και δεν βγήκε στο γήπεδο γιατί θα αρχίσουμε πάλι να ψάχνουμε για τις Μωρές Παρθένες… Αυτές που χρόνια τώρα έχουν εξαφανιστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας τη θέση τους σε «πόρνες πολυτελείας». Παντού. Αυτή είναι η μπάλα στην Ελλάδα και αυτό το πρωτάθλημα θα πανηγυρίσουν, όσοι το πανηγυρίσουν στο τέλος της σεζόν… Ένα πρωτάθλημα που όχι απλά δεν κατακτιέται στα γήπεδα αλλά εν τέλει χαρίζεται σε αυτόν που ήταν ο πιο «κωλοπετσωμένος». Τόσο ξεκάθαρα. Και επειδή πουλήθηκε πολύ η λέξη «κάθαρση», αν αυτό που ζούμε και φέτος είναι «κάθαρση», οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Ο «χαλίφης» άλλαξε απλά…